CONDICIONS D’ÚS DE XECS REGAL

1. CONDICIONS DE VENDA

Les condicions generals de venda de Xecs Regal a www.rituelsdumonde.eu descrites a continuació (d’ara endavant Condicions Generals), regeixen exclusivament les relacions contractuals entre tot usuari del web www.rituelsdumonde.eu -pertanyent a la mercantil Yaiza Ortega Ramilo (NIF 45170239X) i Mª Antonia Ramilo Rodríguez (NIF 43630327V) i amb domicili fiscal a Plaça Llibertat 2 Local, 17500 Ripoll (Girona)-, denominat en endavant “usuari”, “client” o “vostè”, i el venedor Rituels du monde (denominat en endavant “RDM”). Aquestes condicions generals de venda són les úniques aplicables i reemplacen qualsevol altra condició general, excepte en cas d’anul·lació prèvia, expressa i escrita. RDM pot ocasionalment modificar els articles de les seves condicions generals, per la qual cosa és aconsellable que aquestes siguin llegides a cada visita a www.rituelsdumonde.eu (denominada d’ara endavant “web”). Aquestes modificacions són atribuïbles a partir de la seva publicació a internet i no es poden aplicar als contractes conclosos anteriorment. Cada compra a la web es regeix per les condicions generals aplicables a la data de la comanda. Considerem que un cop hagi fet una comanda, haurà acceptat sense reserves les nostres condicions generals de venda després d’haver-les llegit. Accedint a la web, vostè es compromet a respectar les Condicions Generals així com les Condicions d’Utilització que hi figuren. La utilització de la web suposa l’acceptació plena per l’usuari de totes les Condicions Generals d’ús del lloc web vigents en cada moment en què l’usuari hi accedeixi, per la qual cosa si aquest no està d’acord amb qualsevol de les condicions establertes aquí, no haureu d’usar la web.

2. COM COMPRAR UN XEC REGAL

Per comprar a la nostra botiga on-line només ha de triar el tractament o Ritual que vol adquirir a Xec Regal, incorporar-lo a la cistella, indicar-nos les dades del destinatari, la forma de lliurament i tramitar la comanda, emprant el mitjà de pagament que prefereixi .Per realitzar les vostres compres a la nostra botiga o accedir a determinats serveis, haureu de registrar les vostres dades personals. Si us resulta més còmode, també podeu fer la compra per telèfon. Simplement, esculli el tractament que vulgui comprar en xec regal i truqui al +34 685 31 09 93.

3. PREUS

Els preus de venda dels xecs regals dels tractaments indicats a la web es mostren en euros i corresponen a preus finals de compra dels dits xecs regals però no inclouen possibles despeses d’enviament. rituelsdumonde.eu es reserva el dret de modificar els preus en qualsevol moment. Tot i això, rituelsdumonde.eu es compromet a aplicar les tarifes en vigor indicades a la web en el moment de la realització de la seva compra.

4. LLIURAMENT XEC REGAL

Un cop confirmat el pagament de la comanda, s’envia en un termini màxim de 24 hores un xec regal digital en PDF a l’adreça de correu electrònic comunicat. És aquest Xec Regal imprès el qual té una caducitat d’un any des de la data de la compra s’haurà de presentar
el beneficiari el dia de la cita. En cas de no presentar-se el xec regal o el xec caducat no es podrà fer el ritual o servei contractat.

5. FORMA DE PAGAMENT

L’usuari pot optar per 2 formes de pagament per a l’adquisició dels xecs regals a rituelsdumonde a través d’unes solucions de pagament segur.

– Amb targeta de crèdit a través de la passarel·la de pagament Servired

– Per Bizum

Si us és més fàcil, també podeu sol·licitar el pagament per telèfon al +34 685 31 09 93.

6. CONDICIONS D’ÚS DELS XECS REGALS

L’ús dels xecs regals adquirits a través de rituelsdumonde.eu segueixen les condicions generals de reserva de Rituels du mon:

1- RESERVA I CONDICIONS DE CANCEL·LACIÓ

Per utilitzar el xec regal, el beneficiari haurà de posar-se en contacte amb nosaltres per concertar dia i hora de la seva cita, per telèfon/whatsapp +34 685 31 09 93, a la pàgina de reserves de la web www.rituelsdumonde.eu o per email info@rituelsdumonde.eu.

Com a garantia de la vostra reserva, al moment de fer la vostra reserva, se sol·licitarà la
comunicació del número del vostre xec regal

El dia de la cita, el client haurà de presentar el xec regal rebut. El xec regal es considera com a mode de pagament. Sense la presentació d’aquest xec regal no es podrà fer ús i bescanviar aquest xec regal.

Per realitzar una modificació o anul·lació d’una reserva, se sol·licita intentar avisar-nos amb la major antelació possible per poder oferir aquest espai a altres clients i cal avisar amb un mínim de 24h d’antelació. Si no fos així, el xec regal perdria el seu valor.

2- VALIDESA DEL XEC REGAL

El xec regal té una validesa de 12 mesos des de la data de la compra. És així vàlid fins a la data de validesa exposada al xec regal. Un cop caducat, El xec regal perd el seu valor. Hi ha la possibilitat de prorrogar la seva validesa 1 mes més, abonant el 20% del seu
valor. Per procedir a la pròrroga s’haurà de posar en contacte amb nosaltres abans de la data de caducitat del xec regal. En cas contrari, no es podrà prorrogar el període de validesa del xec regal.

No s’admet reemborsament de xec regal sota cap concepte.

3- IMPORT DEL XEC REGAL

El xec regal sempre es considera un import en tractaments de Rituels du monde. Si el beneficiari vol modificar o ampliar el tractament o Ritual que consta al seu xec regal, ho pot fer, avisant-nos al moment de fer la reserva,

– En cas d’optar per uns tractaments amb valor superior a l’import del xec regal, caldrà abonar la diferència corresponent el dia de la cita.

– En cas d’optar per un tractament amb valor inferior a l’import del xec regal, la diferència quedarà com a pendent de bescanviar, sempre durant el període de validesa del xec regal

4- PERDUDA DEL SEU XEC REGAL

El xec regal rebut té un valor. En cas de perdre el xec regal, no es podrà emetre un altre xec regal i no es podrà bescanviar.

El Xec regal no és REEMBORSABLE

7. FACTURACIÓ I DOCUMENT DE CÀRREC

Un cop rebut el pagament de la comanda de xec regal, s’emet i s’envia al correu electrònic comunicat el document de càrrec corresponent. Si voleu sol·licitar una factura, caldrà enviar-nos un email amb aquesta sol·licitud indicant-nos el número del xec regal.

8. SEGURETAT

A través de rituels du monde, Mº Antonia Ramilo Rodriguez mai no rep les dades de la targeta de crèdit comunicada. Aquests són processats directament per l’empresa de pagaments on line SERVIRED, que ens notifica la realització de l’operació.

9. GESTIÓ DE DADES PERSONALS

Per tal de tramitar la comanda de l’usuari, se sol·liciten certes dades personals com a nom i cognoms, adreça, telèfon i e-mail, la raó social, CIF, els quals són tractats de forma informatitzada. Vostè autoritza expressament que aquestes dades siguin arxivades a la
nostra base de dades de clients per al seu ús intern.

De conformitat amb allò establert a la Llei Orgànica 15/99, de 13 de Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal ia la normativa de desenvolupament, vostè pot, en qualsevol moment, accedir, modificar o sol·licitar que cancel·lem la seva informació
personal de la nostra base de dades. Per realitzar la cancel·lació de la vostra informació personal, ens haureu d’enviar una carta en què sol·liciteu aquesta cancel·lació, indicant les vostres dades personals a l’adreça Plaça Llibertat n2 local Ripoll (Girona) o en el seu
defecte a l’email info@rituelsdumonde.eu.

En el moment que un client es registra al nostre servidor segur o realitza una comanda, les seves dades personals, domiciliàries, i les relatives a la seva forma de pagament, són incorporats a la nostra base de dades, utilitzant-se únicament per tramitar la comanda,
així com per enviar informació sobre ofertes i serveis que puguin resultar del vostre interès.

Mª Antonia Ramilo Rodriguez assegura la confidencialitat de les dades aportades pels nostres clients, i garanteix que en cap cas serà cedida a terceres empreses. Únicament empleats autoritzats tenen accés a les bases de dades que emmagatzemen informació de
l’usuari o als servidors que allotgen el nostre servei.

10. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Mª Antonia Ramilo Rodriguez amb NIF 43630327V realitza la venda dels xecs regals dels tractaments oferts a la seva pàgina web. Les operacions de venda de xecs regals realitzats a la web s’entendran realitzades a la Plaça Llibertat n2 local Ripoll (Girona).