POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ A L´USUARI

Yaiza Ortega Ramilo (NIF 45170239X) i Mª Antonia Ramilo Rodríguez (NIF 43630327V), és la Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

S’informa l’interessat de manera expressa, precisa i inequívoca per aquest mitjà sobre la base de l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, les següents dades:

Informació BÀSICA sobre Protecció de Dades

Responsable : Mª Antonia Ramilo Rodriguez

Finalitat: Gestionar les reserves dels clients i les comandes de xecs regals

Legitimació: Consentiment de l’interessat i registre de clients.

Destinataris: No cedirem les seves dades personals a tercers, tret que estiguem obligats per una llei o que Vostè l’hagi comunicat prèviament a Mª Antonia Ramilo Rodriguez.

Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

 

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: Mª Antonia Ramilo NIF: 33940905N

Adreça postal: Plaça Llibertat n2 17500 Ripoll (Girona)

Telèfon: 685 31 09 93

Correu electrònic: lopd@rituelsdumonde.eu

Contacte DPD.: lopd@rituelsdumonde.eu

 

Amb quina finalitat tractem les seves Dades?

Sol·licitud de reserves o compra de xecs regals:

Quan realitza una reserva mitjançant la nostra pàgina Web o la compra d’un xec regal, les dades que ens faciliti seran utilitzats per a tramitar, enviar i facturar els serveis o productes contractats. Per a poder realitzar la reserva en línia, cada client proporciona de manera voluntària i sota la seva responsabilitat les seves dades de caràcter personal (nom, cognoms, adreça, telèfon, data d’aniversari, email, dades de facturació i forma de pagament) que hauran de ser veraços i exactes.

Newsletter / Comunicacions comercials:

En els casos en els quals ens atorgui el seu consentiment segons el que es preveu en l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, utilitzarem les seves dades identificatives i de contacte per a enviar-li informació sobre els nostres serveis i possibles promocions o ofertes.

Formulari de contacte:

 

Les dades personals que ens envia a través del formulari de contacte es tractaran únicament per a atendre la seva consulta. La informació recaptada es limita a dades identificatives i de contacte, així com dades relacionades amb la naturalesa de la petició que ens dirigeixi.

Quant a la informació automàtica de navegació que recaptem, li recomanem llegir nostra Política de cookies.

Xarxes Socials:

A través de la nostra pàgina Web pot accedir a les xarxes socials Facebook i Instagram d’accés obert a tots els usuaris. Es tracta de llocs web on l’usuari pot registrés i seguir-nos gratuïtament. En aquestes xarxes socials els usuaris podran conèixer les nostres activitats, opinions, accedir a les fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que aquest lloc és independent de la nostra Web i està obert, és a dir, és visible per a tots els seus usuaris, i les polítiques de privacitat a aplicar a aquests continguts són les fixades per Facebook i Instagram. “Mª Antonia Ramilo Rodriguez ” no és titular de les xarxes socials.

Mª Antonia *Ramilo *Rodriguez tracta la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de gestionar l’enviament de la informació que ens sol·licitin i facilitar ofertes de productes i/o serveis d’interès.

 

Per quant temps conservarem les seves dades?

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonomizació de les dades o la destrucció total d’aquests.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Consentiment de l’interessat:

Sol·licitem el consentiment de l’interessat, amb l’objectiu de realitzar les reserves dels nostres serveis, la compra d’uns dels nostres xecs regals i oferir respostes a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte o correu electrònic (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat).

L’oferta prospectiva de serveis està basada en el consentiment que se sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de serveis.

Interès legítim:

Per interès legítim de Mª Antonia Ramilo Rodriguez, és per a atendre millor les seves expectatives i millorar la qualitat de serveis que ofereix la plataforma, així com realitzar estadístiques, enquestes o estudis de mercat que puguin resultar d’interès.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Mª Antonia Ramilo Rodriguez informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedits en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part els Usuaris

També podem cedir les seves dades personals per alguna obligació legal.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Accés

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en Mª Antonia *Ramilo *Rodriguez estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Rectificació

Les persones interessades tenen dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supressió

Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

Oposició

Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats de serveis que ens sol·licitin del seu interès. Mª Antonia Ramilo Rodriguez deixarà de tractar les dades, excepte motius legítims imperiosos o per a exercir o defensar possibles reclamacions.

Limitació del Tractament

En determinades circumstàncies previstes en l’article 18 *RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos.

• Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les seves dades.

• Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.

• Quan en Rituels du Monde no necessita tractar les seves dades, però vostè els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

 

• Quan vostè s’oposi al tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim. Mentre es verifica si els motius legítims per al tractament prevalen sobre els de vostè.

Portabilitat

En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format Electrònic estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre’ls a un altre responsable.

Canales d’Atenció

Podrà exercir els seus drets a: lopd@rituelsdumonde.eu

Departament Protecció de Dades

Adreça postal:

Plaça de la Llibertat n2 17500 Ripoll (Girona)

Telèfon: 685 31 09 93

Com pot exercir els drets?

 

Si vostè considera que Mª Antonia *Ramilo *Rodriguez no he tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar amb el nostre delegat de protecció de dades en la següent adreça de correu electrònic:

lopd@rituelsdumonde.eu

Per a exercitar els seus drets, s’haurà d’acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?

Els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la manera de posar-se en contacte amb ella és mitjançant la pàgina Web:   http://www.agpd.es.